fredag 6 maj 2011

Fyllekäk.

Ikväll smäller det! Coki, Chef, D Double, All Out Dubstep Crew osv mm allting på. Det blir svängigt så att säga. Vad behöver man då för morgondagen? Man ska ju ändå jobba å så. MAT! Or there will be no tomorrow. Arabiskt tema einet?


Aubergine som saltats och sedan steks. 


 Fläskkarré rubbad med mortlad svartpeppar, flingsalt, paprika, korianderfrön, oregano och spiskummin.


Stektes ordentligt och i slutet fick en slatt cerveza agera saftighet och brässeringsvätska. 


En salsa av borlotti, tomat, lök, färsk oregano, timjan och mynta. 


En tahiniyoghurt med tahini, yoghurt, honung, salt och olivolja.


Ok, nu var allt klart och köttet vilar. Vad göra under tiden? Varför inte en härlig sommardrink så här nära den faktiska SOMMAREN!!

Lime, råsocker och mynta i ett glas.


I med rom (helst mörk) och muddla så att smakerna kommer fram. Har du inte en muddler så tar du något annat. Typ en köttyxa :)


I med mycket is och rör runt. 


Toppa med sodavatten och ett par sugrör.


Mojitotime!


Amazing bread som är lite segt och saftigt. 


På med lite tahiniyoghurt.


 Salsa.


Kött i skivor. 


Å sist auberginen. Sen var det bara att rulla ihop. 


Som vanligt "pucko" till också. Ok, nu är det utgång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar