måndag 5 september 2011

Back to work.

Pga av sjukdom har det blivit lite dåligt med uppdateringar på sistone. Hösten är här och med den alla bakterier :)
Jobbet har dragit igång och med det en hel del catering. Man försöker vara aktiv med kameran, men glömmer helt enkelt i stridens hetta. Lite har man fått med iaf.


Souvlaki!


Skön buffé @ Food.


Påbörjan av banandessert. Karamell, banan, lönnsirap, vanilj, smör, liiite salt. Namnam!!


Skaldjurssallad. 


Lantpaté på mörkt bröd och tranbärschutney. 


Karamelliserade bananer, dulce de leche-kräm, chokladtoffee, hasselnötspraline grovt krossad.  


Ny leksak för i år :)


En av två favoritgrejer att göra i ett kök. Skala rotselleri med Victorinox. Iz nize.


Fina färger. 


Fina frukostmackor (egg n' bacon).


Äppelpaj med choklad. 


Överbliven ddl-kräm och chokladtoffee fick tyvärr bli till en monsterkaka med hasselnötsbotten, hallon, blåbär. Den räckte och blev över åt 20 pers.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar